Home          Explicarea Viselor       Semnificatia Viselor           Somnul si visele           Subconstientul          Cartea Viselor         Exemple Vise Explicate
 


LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     


                

Interpretarea viselor - Par,paros

            De te vei visa cu par mult pe cap si pe corp, adica paros, un castig vei avea. Totusi, visul acesta nu-ti vesteste numai castiguri, ci si o posibila cearta in familie. Bine iti va fi de vei visa parul de pe capul tau: vei avea spor in ceea ce faci si beneficii, castiguri. De vei visa ca ai pe cap par des, prevestire de bucurie este. E bine si atunci cand visezi ca iti piepteni parul de pe cap - vei fi liber in ceea ce faci si in gandurile tale, nimic nu te va incorseta sau constrange. Par lung de porti, in vis, vei avea succes la serviciu, in afaceri sau oriunde la locul tau de munca. Nu e vis bun acela in care esti tuns pe cap, in care ti se reteaza parul de pe cap - vei avea niste pagube, niste stricaciuni.


      Simboluri din interpretarea viselor din aceeasi categorie :

        Parada : Se zice ca e semn bun de visezi atmosfera de sarbatoare colectiva. Urmeaza clipe de petrecere, clipe bune, de petrecere si destindere.
a>

        Parafa : Se zice ca daca te visezi punand stampila pe o hartie oarecare sau pe un act, semn bun este, ti se va face un dar.