Home          Explicarea Viselor       Semnificatia Viselor           Somnul si visele           Subconstientul          Cartea Viselor         Exemple Vise Explicate
 


LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     


                

Interpretarea viselor - Iarba

            Cel mai bun vis este acela cu iarba verde, care prevesteste sanatate si momente de viata foarte bune. De te visezi taind iarba, preocupari adanci, framantari vei avea privind situatia ta - iti cam dau tarcoale necazurile, ai niste incertitudini privind viitorul tau. Iarba uscata, ofilita sau chiar uscata - va fi vreme uscata, seceta sau vei pierde pe cineva apropiat la care tineai. Visul acesta poate sa prevesteasca si un insucces in afaceri sau la serviciu. De vei visa ca aduni ierburi felurite, plante medicinale si altele asemenea, semn e ca ai probleme sufletesti si trupesti, dar mai ales ai niste probleme de ordin material. Cel care se va visa dormind pe o pajiste cu iarba verde, va avea o mare reusita in domeniul finantelor.


      Simboluri din interpretarea viselor din aceeasi categorie :

        Iarna : De vei visa o iarna cu zapada multa, anul va fi bogat, cu multe roade si cu vreme echilibrata. Iarna uscata - semn de saracie, de constrangeri materiale.
>

        Iasca : Se zice ca iasca, mai ales daca o vezi pe copaci, prevesteste hoti. Visul iti spune ca trebuie sa te pazesti de raufacatori.